۱۸
۶۵
خانــم

قاعدگی نامنظم ؟

سلام من 18 سالمه و از سن 14سالگی پریود شدم فقط ماهای اول منظم بودم اما الان چند ساله ک ن منظمه ن چیزی بعضی وقتا هست برا دو یا سه ماه نمیشم وقتی هم پریود میشم بعضی ماها خیلی کمه درحد لکه بینی اما بعضی ماها زیاده الان هم برج 9پریود شدم و هنوز نشدم لطفا کمکم کنید/:

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم، دلايل مختلفي ميتونه داشته باشه، من نميدونم شما ازدواج کردين؟ ايا رابطه جنسي داشتين؟ قدتون چقدر؟ چون بايد بدونم BMI شما چنده؟ خوابتون، نوع تغذيه و فعاليت هاي ورزشي تون هم مهمه و در نهايت يه سري ازمايش هورموني و سونو هم بايد انجام بدين. يکي از دلايل بعد از رد بارداري، ميتونه عدم تخمک گذاري و بيماري PCO باشه، البته اکثر مشکلات قاعدگي در صورت عدم بارداري با تغيير لايف استايل مثل تنظيم خواب( خوابيدن ساعت 10يا ماکزيمم 11 شب)، عدم مصرف فست فود ها و رژيم غذايي مناسب، فعاليت ورزشي حداقل پياده روي روزانه در حد 35 دقيقه، اوکي ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران