حجم کم مقدار مایع منی؟

سلام،اقای دکتر سال 97 برای بچه دار شدم اقدام کردیم با خانمم ولی موفق نبود،به پزشک مراجعه کردیم از من ازمایش گرفتن حجم مایع منی خیلی کم بود،سونوگرافی رفتم گفتن واریکوسل دارم،جراحی کردم نتیجه نداشت،مجددا دو سال بعد مورد عمل جراحی قرار گرفتم،بازم نتیجه نداشت،مقدار منی افزایش پیدا نکرد،سال گذشته خانمم تقاضای طلاق داد،به تهران مراجعه کردم،مرکز ناباروری ابن سینا،توضیحات رو به پزشک دادم،سونوگرافی متفاوتی ازم گرفت از راه مقعد،مشکلی که مشخص شد این بود که من رگ مادرزادی ندارم،برای خارج شدن حجم بیشتر منی،ساکن ملایر هستم،تصویر سونوگرافی رو براتون میفرستم پیشنهادتون چیه جناب اقای دکتر،راه حل درمانی وجود داره؟

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در گرگان