درد شدید از ناحیه گردن به سمت کتف و دست سمت چپ؟

سلام و روز بخیر خانم بنده خانم سارا آریایی امروز 3 روزه که از ناحیه پشت گردن و محدوده مهره های گردن خود تا پایین محدوده کتف و دست سمت چپ درد شدید دارد و روز اول هم در قسمت انگشتان دست چپ گز گز هم داشتند ولی قطع شد و الان این درد از ناحیه گردن و کتف و بازوی دست در سمت چپ دایم تغییر و حرکت می کند و امروز مخصوصا از ناحیه گردن و کتف درد دارند . لطفا بفرمایید چکار کنم و راهنمایی لازم بفرمایید و برای معاینه حضوری هم بفرمایید چه وقتی خدمت حضرتعالی برسیم
با تشکر و تقدیم احترام
سعید سامنی

1 پـاسـخ

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران