۶۸
۶۵
آقــا

تکرر ادرار؟

باسلام و حداقوت.پدرم 68سال سن دارند و 12سالی میشه که تکرر ادار و گاهی همراه باسوزش و ادار قطره ای دارند پزشک براشون تشخیص بزرگی پروستات خوش خیم دادند ک نیاز به عمل داشتن اما پدرم عمل نکردن و هنوز بعد این 10سال پدرم همچنان این علائم رادارد چند روز پیش دکتربرایشان سونو و ازمایش نوشتن ک نتیجه (tootal psa 17.6بود)
(و نتیجه 2.26 free psa بود) و نتیجه سونو پروستاتشون زده که ابعادش549×49×57و باحجم 71ccبزرگتر از اندازه طبیعی و لوب مدین پروستات ب کف مثانه به دیامتر12mmمشهود است میخواستم نظر شمارو در این مورد بدونم که ایا مشکلی دارند یا خیر.ممنون از محبت شما

1 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در بویین زهرا