خارش وتحریک ته گلو و دست کردن داخل گلو ؟

بیمار دارای 41 سال سن و با بیماری زمینه ای سندروم داون است، همچنین انسولین مصرف می کند قریب دوسال پیش دچار بیماری حاد ریوی شد وبا بستری شدن دربیمارستان بهبود یافت.
درطول دو سال گذشته سه بار دیگردر بیمارستان بستری شده است و هر بار به مدت یک هفته آنتی بیوتیک دریافت کرده است
ایشان مشکل حاد تنفسی ندارند مشکل اصلی ایشان دست کردن توی دهان خودش و آسیب رساندن به ته گلوی خودش می باشد وهر از چند ماه یک بار دچار این عارضه می شود.حدود دو سال است که این عادت آزار دهنده او را اذیت می‌کند و الآن به شدت درگیر این موضوع است.حدود 27سال پیش هم جراحی لوزه داشته‌اند که اندک تکلم ایشان با آن عمل هم از بین رفت.
خواستم یه عکس ارسال بکنم که گزینه ارسال تصویر فعال نبود.
هیچ راهی برای کاستن از درد ورنج او به ذهن ما نمی‌رسد لطفا راهنمایی بفرمایید.

بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران