۵
۱۸
خانــم

بینایی فرزندم با مصرف داروی تولترودین و اکسی بوتینین برای رفع مشکل شب ادراری ضعیف شده؟

ببخشید حدود 6 ماه هست که برای دخترم کا الآن پنج سال و نیم هست برای مشکل شب ادراری داروی تولترودین روزی نصف یک عدد یک میلی و شبی یک اسی بوتینین 5 میلی مصرف می کنه.دخترم چشماش ضعیف هست اما میشرفتش خوب بود حالا با مصرف این داروها در عرض 6 ماه 2/5نمره چشماش ضعیفتر شده.باید چکارکنم،داورها رو حذف کنم یا داروی جایگزینی هست براش؟

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کودکان در تهران