لکه بینی بعد از قاعدگی ؟

سلام وقتتون بخیر، من ده روز پیش پریودیم تموم شده، امروز لکه بینی خفیفی داشتم ودرد زیر شکم خیلی کم وسردرد، تا حالا هم اینطوری نشده بودم ومشکل خاصی نداشتم،به روش طبیعی از بارداری پیشگیری میکنم ودارو مصرف نمیکنم. احتمال بارداری هست؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير، در هر اختلال پريودي اعم از لکه بيني و يا خونريزي نامرتب، اولين قدم رد حاملگي هست، ميتونيد ازمايش BHCG چک کنيد، در صورت منفي بودن نگران نباشيد يک يا دو بار بهم ريختگي پريود در طول يکسال نياز به اقدام خاصي نيست ميتونه به علت تغيير در رژيم غذايي، فعاليت، مسافرت، مسائل روحي و رواني باشه در صورت ادامه دار بودن بررسي ازمايشات هورموني لازمه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران