۲۵
۹۸
آقــا

ناتوانی در تحمل درد و درخواست کشیدن دندان ها ؟

سلام تعدادی دندان خراب دارم نیاز به عصب کشی هست بالای 5عدد و تعدادی نیاز به ترمیم همه ی این دندان ها شماره 4به بعد هستن یعنی شش هفت آسیاب ها
ولی بنده توان مالی درست کردن ندارم و می‌خوام دندان های خرابم را با رضایت شخصی خودم بکشم چون واقعا دیگه درد نمیتونم تحمل کنم آیا شما لطف میکنید در مطبتون کمکم کنید و این دندان ها را برایم بکشید ؟
این کار انجام میشه در مطب شما
لطفا قبول زحمت کنید

و بعد از سال ها که دندان های جلو هم خراب شد دندان مصنوعی می‌خوام بذارم قصدم اینه
واقعا از درد عصب های دندان های طبیعی خسته شدم
لطفا پاسخ بدید با تشکر

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران