۲۳
۶۵
آقــا

وزنم بالا میره با اینکه باشگاه میرم؟

سلام
من تقریبا 5 ماهی میشه که بدنسازی کار میکنم
وزنم موقع شروع 63 بود ولی الان به 65 و 66 هم میرسه در طول این مدت اصلا کم نشد
اما سایزم تغییری نکرده .
رژیم خاصی رعایت نمیکنم ولی کالری شماری میکنم بعد از ورزش هم پودر پروتئین شبر ایزوله مصرف میکنم
میخواستم بدونم اینکه وزنم زیاد میشه به جای کم شدن و سایزم تغییر خاصی نمیکنه مشکل کارم کجاست و‌ چیکار کنم که لاغر بشم؟

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب
    70% نتيجه گيري شما از ورزش کاملا بستگي به رژيم غذايي دارد که اجرا ميکنيد که بتونه کمک کنه به چربيسوزي و عضله سازي و ريکاوري بدنتون. و ورزش به تنهايي و بدون رژيم غذايي درست تغييرات چشمگيري را به همراه ندارد.
    در نتيجه شما اصلي ترين فاکتور که رژيم غذايي صحيح و درست هستش را ناديده گرفتيد و يه رژيم درست ميتونه باعث بشه که در ماه اول هم تغييراتتون رو متوجه بشيد.
    براي مشاوره تخصصي تر ميتونيد با شماره زير تماس بگيريد:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران