۲۲
۵۱
خانــم

زگیل تناسلی؟

سلام 8 ماه بعد از (اولین) رابطه جنسیم(مقعدی) میگذره و اولین و تنها رابطه جنسیم بود که در عمرم داشتم و همان یکبار بود و بعد از اون تا به الان هیچگونه رابطه جنسی چه واژینال چه مقعدی چه به صورت دخول یا تماس پوستی نداشتم و چون باکره هستم نمبتونم پاپ اسمیر بدم و در مقعد و واژنم زائده خارش و سوزش هیچگونه ندارم و اون شخص ک باهاش رابطه داشتم هیچ زائده ای نداشت حالا چطوری بفهمم ب hpv الودم یا نه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران