۴۴
۷۵
آقــا

گزگز کردن پاها؟

با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقلی دکتر تیموری و عرض خسته نباشید،
بنده مدت خیلی زیادی است که از مشکل دیسک کمر در عذاب هستم و تقریبا هرسال یکبار برای درمان این مشکل به مراکز فیزیوتراپی، طب سوزنی، ماساژ درمانی و ... مراجعه می کنم. درد اساسی در ناحیه ران پای راستم است و هنگام نشستن روی صندلی خیلی اذیت می کنه و هر از نیم ساعت باید از صندلی بلند شوم. در ناحیه کمر معمولا درد کم است و تا حالا دو بار درد شدید در ناحیه کمر اتفاق افتاده است و عمدتا در همان ران پا است. متاسفانه علاوه بر مورد فوق ، حدود یکسال پیش گزگز شدیدی در کف و ساق پا عارض شده و مدتی است که طب سوزنی و ماساژ درمانی می کنم، منتها آنطور که باید نتیجه خوبی نگرفته ام و هنوز با مشکل شدید گزگز پا درگیر هستم.
خدمتتان عرض کنم که بنده عضو هیات علمی دانشگاه تبریز هستم و خواستم در اینمورد راهنماییم کنید که آیا این مشکل از طریق مصرف دارو حل شدنی است یا راه چاره اش عمل جراحی است، البته میدانم که حضورا باید خدمت برسیم تا بر اساس معاینه و ام آر آی بررسی شود، منتها قبل از مراجعه گفتم شاید بر اساس تجربه از راهنماییهای جنابعالی بهره مند شویم. احتمال دارد مرداد ماه تهران باشم که در اینصورت سعی خواهم کرد حضورا خدمت برسم.
در پایین تصویر ام آر آی که حدودا مربوط به دو سال قبل است، بارگذاری می شود.
عذرخواهی می کنم از اینکه متن زیاد شد.
با سپاس مجدد از راهنماییهای ارزنده شما.

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در گنبدکاووس