۱۴
۵۴
آقــا

پرخاشگروانتقام جوبودن نوجوان؟

سلام.لطفاکمکم کنید.پسر14و15ساله دارم.دوساله دارم کلنجارمیرم.پرخاشگر.بشدت انتقام جو.هرچقدرهم باهاش حرف میزنم فایده نداره.اصلاثباط اخلاقی نداره.بابچه هایی صمیمی هست که هیچی نکن بهتره.فقط رفتاراونارو کپی میکنه.هیچ تدی وبایی هم نداره.بخاطرخداکمکم کنید چکارکنم.

1 پـاسـخ

  • سلام وعرض ادب واحترام. نحوه برخورد و رفتار پدر و مادر هست که سبب تشکيل نوع رفتار کودک مي شود. تا 18 سالگي هنوز شخصيت شکل نگرفته و قابل تغيير است حتما با روانشناسي که در زمينه کودک تجربه زيادي دارد جلسات منظم و متعدد داشته باشيد تا نحوه برخورد مناسب با کودک جهت اصلاح رفتار ايشان را به شما و نوجوانتان آموزش دهد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران