۱۸
۶۸
آقــا

لطفا کمکم کنید من یه نوجونم مشکل وحشتناکی دارم؟

سلام خسته نباشید
امیدوارم پیاممو بخونید
من یه مدتی دچار مشکلات خواب شدم قبل خواب استرس بی دلیلی تو دلم میفتاد و تا صبح خوابم نمی‌برد شده بود تا دو شب نخوابم یه حس وحشت و استرس عجیبی تو دلم میومد و حالم وحشتناک بود
این گذشت حدود یک ماه بعد خوابم یکم بهتر شد الان تا ساعت 4 5 صبح ذهنم هوشیاره و از این تایم به بعد تازه خوابم میبره اونم یه خواب سبک
من کنکوری هستم و 18 سالمه و این موضوع خیلی رو درسام اثر گذاشته
الان احساس میکنم که خوابم و این دنیا واقعی نیست خیلی بد شده حالم
از شما دکتر های باتجربه میخوام بهم دلیلشو بگید چه اختلالی میتونه باشه؟؟

3 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران