بی اشتهایی کودک ۴ ساله؟

سلام خسته نباشید دختر من 4 سالشه 13 کیلو وزنش هست قدش خوبه ولی نسبت به قدش خیلی لاغر هست غذا رو تو دهنش نگه میداره و بزور چند قاشق غذا میخوره خیلی بی اشتها هست اگر غذا ندم اصلا غذا نمیخوره میخواستم هر دکتر آزمایشی هم بردم گفتن سالمه میخواستم نظر شمارو بدونم اینکه چیکار کنم نیازی به آزمایشات دیگر هست یا نه ؟ ممنونم

1 پـاسـخ

  • باسلام اگر کودک شما 4 سالش تمام شده 13 کيلو براي اين سن در کودک نرما با وزن تولد نرمال، کم هست لذا نياز به بررسي هست حتما بايد حضوري با آزمايشات قبلي و کارت رشد کودک به متخصص اطفال مراجعه نماييد چون من نميدانم چه آزمايشاتي قبلا درخواست شده و از طرفي از چه زمان افزايش وزن نداشته که عوامل زيادي در آن دخيل هستن . ممنون.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در خمینی شهر