۴۰
۶۳
خانــم

هالوکس والگوس؟

سلام من سه سال پیش جراحی هالوکس والگوس انجام دادم هردوپا از همون موقع دوباره برگشت قوزک پا داشتم والتهاب وقرمزی ودرد خفیف الان چند وقته که دردم زیاد شده نمیتونم راه برم ودرد تا زانوهام کشیده میشه سمت راست دردش خیلی بیشتره میشه راهنماییم کنید چیکار کنم دکتر قبلیم مسولیتی راقبول نمیکنه متأسفانه واینکه دکترای دیگه تشخیص ناموفق بودن جراحی رودادن ومیگن خوب عمل نکرده

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير متاسفم از اتفاقي که تجربه کردين. تشريف بيارين با راديوگرافي هاي قبلي و جديد مطب ببينم و معاينه کنم. اقدام مناسب براتون انجام ميشه که آن شا الله به فعاليت خود همچنان با نشاط برگرديد. دکتر مازوچي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در کردکوی