دفع اورژانسی ادرار؟

با سلام واحترام
درحالیکه حجم، رنگ ادرار طبیعی است و سوزش ندارم و درد هم ندارم و مشکلی نیست، ولی چند ماهی است که با احساس ادرار، زمان و فرصت کمتری نسبت به گذشته در خودم احساس میکنم که فوری باید دستشویی برم واگر نگهدارم فشار شدیدی حس می کنم. یعنی زمان دفع ادرارم اورژانسی شده . مردی 42ساله هستم . راهنمایی بفرمایید چکار کنم. ضمنا سونویی که پزشک عمومی برام نوشته تقدیم میکنم.درحین سونو گفت دوتا سنگریزه هست وهمین میتونه عاملش باشه(؟؟؟) ولی ظاهرا اینو به صراحت در نظرش ننو.شته. ..ممنونم

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) و ناباروري در الیگودرز