فرورفتگی عضله؟

بادسلام
مدتیه متوجه شدم عضله ی روی استخوان لگنم دچار فرورفتگی و شبیه یه چال شده، دقیقا جایی که محل تزریق آمپوله
از اونجایی که گفته میشه چال گونه براثر فلج یکی از عضله های گونه ست، احساس میکنم بخاطر یه تزریق نادرست این مشکل پیش اومده و میترسم که موضوع جدی تری باشه چون گاهی موقع نشستن توی دستشویی هم حالت گرفتگی از سمت لگن بهم دست میده که اوایل فکر میکردم بخاطر تنگی شلوار به پام فشار میاد
ازتون درخواست راهنمایی دارم و اینکه بفرمایید برای ترمیمش چه کاری باید کرد؟ آیا نیاز به عمل یا حتی پروتز داره؟
با تشکر از شما

بازدید : 252 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پلاستيک و ترميمي و سوختگي در تهران