۲۲
۴۰
خانــم

درد شانه و کتف؟

سلام خسته نباشین...بیشتر ازیساله شونه و کتفم درد میکنه خصوصا موقع خاب ک بزور با پهلو میخابم و صبحا باید انقد ماساژ بدم تااروم شه...هنگام کارای روزمرم دردمیگیره زود خسته میش یبار ارتوپد رفتم گف شاید ازکمبود کلسیم و ..ایناباش ک متاسافنه خوب نشد بعدچنوق دوباره بیشتر شده...و اینک زانو و کمر درد هم دارم ..وقتی پیاده روی کنم یاایستاده باشم پادرد زانو درد میگیرم...کمرمم همینطور اخرین مهره کمرم ک گاهی یا ازسمت چپ یا راست تیرمیکشه تا پشت پام...ممنون میشم ب سوالم جواب بدین

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران