زردی کف دست وپا ؟

سلام دخترم چهارسالش کف دست وپاش زرده ولی صورتش اینجوری نیست سه سالگی از مایش دادم گفتن کم خونی خیلی خفیف داره که نیاز به دارو نیست زینک اش هم بالا بود این زردی نشانه چیه ؟

1 پـاسـخ

  • سلام. با يک علامت نمي شود قضاوت کرد. با سابقه کم خوني،اگر کودک دچار ضعف و بيحالي و بي اشتهايي، بد خلقي و يا ريزش مو باشد به همان کم خوني شک مي کنيم و معمولا اگر با دوز مکمل آهن بهبود يابد مشکل کم خوني است. اگر سفيدي چشم نيز زرد شده و يا مدفوع زرد است و ادرار تيره شده بايد با آزمايش خون بيلي روبين بعلاوه ذخاير آهن کنترل شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 215 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در شیراز