۴۱
۸۷
آقــا

درد زیره شکم که منجر به صدا و گاز و تکرر ادرار میشود با فشار زیره شکم؟

با عرض سلام دکتر جان من زیره شکم بین ناف و الت تناسلی احساس گرفتگی و درد و احساس پری شکم دارم که به التهاب فشار مثانه به اورولوژی و تسخیص التهاب پروستات دادن که درمان کردم ولی الان حس میکنم زیره شکم فشار هست که با صداها و حباب وقتی که میدهد کم میشود و احساس ادرار کاذب از بین میرود خواستم ببینم ایا زیره شکم بالای الت میتواند گوارشی باشد یا همان التهاب مثانه و پروستات هست اگر هست چرا شکمم صدا میده و تکرر تدار

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران