۳۰
۷۰
آقــا

امفالوسل جنین ؟

یا سلام جنین 13هفته من امفالوسل داره در ابعاد 8تا 11میلیمتر چیکار کنم سقط کنم یا با جراحی مشکل حل میشه

3 پـاسـخ

  • سلام. اندازه 8 تا 11 ميلي متر امفالوسل محسوب نمي شود. تعريف امفالوسل بالاي 40 ميلي متر و بعد از هفته 15 هست. احتمال زياد انداره يک سانتي متر که گزارش شده در سونوهاي بعدي کوچکتر گردد و چه بسا پس از تولد نيازه به اقدامي نباشد. حتي اگر نياز به جراحي بود عمل جراحي کوچکي لازم خواهد بود. اگه جنين آنومالي ديگري ندارد امفالوسل دليلي براي سقط نيست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام با جراحي حل مي شودفقط اگر امفالوسل باشد بيشتر چيزي که باعث حوادث مرگ بار مي شود
    بک مشکلات قلبي و دوم مشکلات کروموزمي مثل سندم داون و غيره مي باشد که حتما جنين بايد اميوسنتز بشود و اکو جنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح اطفال و کودکان در تهران