مثانه و دفع ادرار؟

سلام خسته نباشید مرد 24 ساله هستم من چند ماهیه مشکل مثانه پیدا کردم ادرارم تخلیه نمیشه و چندین بار در روز باید برم دستشویی و هردفعه احساس میکنم که تخلیه کامل انجام نشده حس خیلی بدی داره دوهفته قرص سفالکسین که برای عفونت ادراری هست استفاده کردم اما تاثیری نداشت گاهی اوقات هم دچار یبوست میشم میشه لطفا کمک کنید و بگید که احتمالا مشکل از چیه و چطور قابل درمانه یه توضیحی بدید لطفا 🙏🌹

11 پـاسـخ

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران