خودارضایی میکنم و ادرار ازم در نمیاد؟

سلام. وقتتون بخیر. من 18 سالمه و پشت کنکور. نمیدونم چرا الان یکساله به شدت میل جنسیم بالا رفته حتی بعضی روزها 4 بار خودارضایی میکنم. راستش احساس میکنم الان در ادرار کردن مشکل دارم و ادرارم سخت بیرون میاد. همین موضوع برام خیلی استرس درست کرده و واقعا روم نمیشه با کسی در موردش صحبت کنم یا حتی به دکتر برم. ممنون میشم به من بگین این بلا بخاطر خودارضایی در من به وجود امده یا نه مشکل دیگه ای هست و آیا من واقعا به توصیه بعضی سایت ها مثل این باید خودارضایی را کنار بذارم؟ من واقعا لذت میبرم و آرامش میگیرم از خودارضایی. چرا باید این کار را نکنم؟

2 پـاسـخ

بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران