شکستگی مچ پا؟

سلام مچ پام را دو ماه و15 روز قبل عمل کردید در سوال قبل دستور عکس دادید گرفتم براتون ارسال می کنم وضع مچ چطوره میتونم بلند شم یا نه

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير وضعيت استخوان مناسب است هر چند تا سه ماه نبايد وزن گذاري کامل داشته باشيد. البته حرکت دادن مچ پا و وزن گذاري با واکر يا دو عصا در حد بيست درصد وزن بلامانع است. بيماران با شکستگي مشابه رو بعد شش تا هشت هفته brace ميدهيم به نام air cast boot يا CAM walker که مرکز فني ارتوپدي تهيه ميکنند و با اين نوع بريس و دو عصا و واکر مي‌توانند با اطمينان بيشتري وزن بگذارند. خاطرم هست که شما کف پا رو نمي‌توانستيم از قبل عمل زمين بگذاريد و يک مقدار تغيير شکل هايي داشت و شايد اين بريس قابل استفاده نباشد و شايد هم با تغييراتي مثل گذاشتن wedge داخل آن توسط مرکز فني ارتوپدي قابل استفاده باشد که البته مراکز فني ارتوپدي ارزيابي و در اين زمينه مي‌توانند کمک کنند. براي زخم حتما به بيمارستان ابن سينا کلنيک جراحي پلاستيک مراجعه کنيد و يا اگر سطحي است و تنها نياز به پانسمان‌هاي خاص دارد حتما به کلينيکهاي زخم مراجعه کنيد. براي ويزيت تصويري و رويت زخم ميتوانيد به سامانه سلامت پزشکان sbm24 مراجعه و درخواست ويزيت آنلاين کنيد. اين سامانه صرفا جهت سوالات کلي است که ممکن است عده اي درگير آن باشند و از پاسخ استفاده کنند. لذا جهت حفظ حريم پزشک و confidentiality بيمار, از ويزيت آنلاين فردي که کاملا يک virtual clinic است جهت ادامه استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران