تورم استخوان قفسه سینه؟

سلام خسته نباشید اقای دکتر من بدنسازی سنگین کار میکنم و دیروز حین تمرین قفسه سینه ام احساس کردم جا به جا شد و دوباره سر جای خودش رفت. در حالت عادی درد ندارم ولی وقتی گردنم را خیلی میچرخونم یا وسیله سنگین بلند میکنم استخوان قفسه سینه سمت راستم درد میگیره و یکم متورم شده که البته کمپرس سرد گذاشتم تورمش بهتر شد. به نظرتون ممکنه مشکل حادی باشه؟

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران