اختلال رفتار ناشی از مشکلات زناشویی؟

باسلام بنده به دلیل اختلاف چند ساله با همسرم بابت نفر سوم رابطه که یه جورایی زن همسرم شده وبچه هم داره چند سال به مشکل روحی روانی شدید دارم تاالان که زندگی کردم بهم قول طلاق ش رو داده بود ولی باز منکر شد وعهد شکنی کرده خودم الان سه فرزند دارم سوالم اینه چطور متغاعد ش کنم که بچه اونو بیاره وزنرورو طلاق بده اول قبول کرده بود ولی بعد گذشت زمان منکر شد واگر راهی نیست چطور بهش بگم تا باباپور کنه من دیگه قصد جدایی ازش را دارم چون همیشه خیالش راحت که من ازش جدا نمیشم آیا این حرکت من نقطه ضعفی در همسرم هست چون خیلی آدم خون سرد و ریلکس
همش میگه انگار اون زن نیست تو زندگیتو کن آخه مگه میشه آدم خودش رو گول بزنه هرروز باهم در ارتباط هستن و از لحاظ عاطفی زنه باهاش ارتباط داره من خیلی تو شرایط روحی روانی بدی هستم هر ثانیه باخودم حرف میزنم ذهنم خستست لطفا اگر راهی هست بگین چند بار دست به خودکشی خواستم بزنم میگم شوهرم از طرفند های خونسردانه استفاده میکنه منم دیونه شدم میخوام دیگه نباشه تا آروم شه روانم

1 پـاسـخ

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس و موسس کلينيک حال خوب در تهران