خونریزی مثانه؟

سلام جناب دکتر همسرم دوهفته گذشته بجهت خونریزی مثانه برای سیستوسکپی بیمارستان بستری شد ایشون پیس میکر واستند در قلب داشتند ولی چون همانروز دچار حمله قلبی شدند آنژیو شد وگفتند 4 هفته باید بگذرد ، سوالم اینست باتوجه به اینکه خونریزی همواره دارند ونمیتوانند پلاویکس وآسپرین قطع کنند آیا می‌توان بدون انجام سیستوکپی، بعداز 4هفته درمان با دارو آغاز شود جهت مشاوره خدمت شما نوشتم ودر صورت ممکن به بیمارستان خاتم مراجعه نماییم سپاسگزار از پاسخگوییتان

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران