مشکل گفتاری؟

سلام اقای دکتر پسرم 3 سالشه و هنوز بعضی کلمه ها رو میگه و جمله نمیگه اگه چیزی بش میگیم منظورمونو میفهمه و انجام میده ولی نمیتونه ب زبان بیارش و مشکل شنوایی نداره ولی دندوناش خرابن و پوسیدگی دارن و لطفا نظرتون رو راجبش بگید

1 پـاسـخ

  • سلام، با توجه با سن کودک در 3 سالکي بايد کلمات پرسشي را متوجه بشود و‌جملات پيوسته بگويد، البته پوسيدگي دندان شايد در تلفظ موثر باشد ولي در جمله بندي تاثيري ندارد. بنابراين ابتدا بايد کودک ارزيابي بشود و سريع تر درمان بر اساس مشکل اغاز شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 135 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تیران