وسواس فکری و پنیک؟

سلام
عرض ادب خانم دکتر
من مبتلا به پانیک هستم
و دارو مصرف می کنم و از داروهام خیلی راضی هست تا 90 درصد مشکل من رو برطرف کردن فلووکسامین و الانزاپین مصرف میکنم اما گاهی اوقات وسواس فکری میاد سراغم از بابت استرس کاری که مشکلی برام پیش نیاد این یک مورد
دوم مثلاً دیشب جایی بودم دوستان قلیان و سیگار می کشیدن من اصلاً مصرف نمی کنم ولی وقتی در چنین مکان های حضور پیدا می کنم همش فکر می کنم روم تاثیر گذاشته اصطلاحاً دودخوره شدم
این 10% هنوز من اذیت می کنه
وسواس فکری رو تا حدود کمی دارم
ورزش می کنم تغذیه هم سالم و درست فست فود نمی خورم اهل دود و مشروبات الکلی هم نیستم کافیین در حد چای
وقتی اینجوری میشم ترس هم میاد سراغم و افکار مزاحم اما نه شدید
لطفاً راهنمایی کنید.
سپاس گذار از وقتی که گذاشتین

1 پـاسـخ

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران