۳۹
۷۲
خانــم

باسلام سوالم درموردبیماری پوستی برص هست درمرحله ای ابتدائی این بیماری هستم کلا مختل شدم ؟

آقای دکتر خسته نباشید وقتتون بخیر...دوماهی میشه لکه ی سفیدخیلی کوچک روی دستم مشاهده کردم که به پزشک مراجعه کردم گفتن برص هستش وداروبهم ندادن گفتن فقط استرس نداشته باش میخواستم بدونم آیاداروئی وجودداره که سیستم بدنم ازداخل کنترل کنه که این اختلال ازبین بره وجلوی پیشرفتش روبگیره ممنون میشم منوراهنمائی کنید که حضوری خدمتتون برسم

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشک طب سنتي ايراني در تهران