کوتاهی آلت و زودانزالی؟

با سلام من 28 سالمه و قدم 184 و وزنم 75.
بنده از کوتاهی آلت و زودانزالی رنج میبرم و این موضوع خیلی اعتماد به نفسم رو داغون کرده و افسردگی گرفتم.
زود انزالی من طوری هستس که نهایتا تو 1 دقیقه ارضا میشم. آلتمم تو حالت نعوظ 12 سانتی متر هستش و با هرکسی که سکس میکنم کوتاهی و زودانزالیمو به سخره میگیره و ولم میکنه و این واقعا رو اعصاب من تاثیر گذاشته. من حتی یه بار زد به سرم و از عطاری دارو گرفتم برای افزایش سایز ولی هیچ تاثیری نکرد! تو اینترنت یه روش تمرینی دکتر هندریکس رو دیدم و چن تا قرص افزایش سایز به اسم های: magna , vigRx , vimax ولی نمیخوام بدون مشورت با پزشک کاری کنم.
تورو خدا اگه واقعا روشی ، دارویی چیزی هست که بشه من نتیجه بگیرم کمکم کنید و جوابم رو بدین واقعا این موضوع رو زندگیم تاثیر گذاشته.
ممنون

بازدید : 292 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران