۹
۴۰
آقــا

فراموشی و کندنویسی ؟

پسری 9 ساله دارم که فوق العاده باهوش است متاسفانه بسیار عجول و بیقرار می باشد تمامی دروس و حتی زبان انگلیسی را با حداقل تکرار و نهایتا 3 بار یاد میگرد ولی حداکثر 24 ساعت ماندگاری دارد و روز بعد مجددا باید یادگیری صورت گیرد نمی‌تواند بیشتر از 5 دقیقه در یک حالت ساکن باشد درس خواندن از یک اتاق شروع و نهایتا پس از طی الارض کل خانه در آشپزخانه تمام می‌شود کاملا مستقل بوده و حتی خوب آشپزی می‌کند بسیار کند نویس است برخلاف تندخوانی بودنش

1 پـاسـخ

  • سلام بهتر هست ارزيابي بشه که هوش فرزند شما به تقکيک چه شکلس است. شايد حافظه طوطي وار خوبي دارند. و حافظه بلند مدت ضعيف است و يا در نوع به ياد سپاري مشکل دارند.در اشاره هاي شما علايم بيقراري و بيش فعالي احتمالا وجود دارد که به بررسي نياز دارد،هر چند دلايل کافي و سنديت ندارد و بايد لررسي علني شود.در رابطه با نوشتن و خواندن که در ادريابي مشخص ميشا،باز از علايم بيقرا ي هست و به بازدهي جايگاه مغزي مربوط مي شود کا در صورت اشکال با فرزندتون بايد تکنيکال کاربشود. پشنهاد من مراجعه به مرکز ارديبهشت هست.و توضيحات خودتون و من رو بدين و متخصص کودک و نوجوان ما اين بررسي رو براتون انجام بدن،منم نظرم رو نسبت به ارزيابي ميگم.لطفا در زمان وقت گيري به منشي بفرماييد که با بنده نکاتبه داشتين.موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در رشت