۴۳
۸۹
آقــا

درد سمت راست کمر ؟

سلام وقت بخیر. مدتی است در قسمت راست کمرم درد دارم بطوریکه صبح ها بیدار میشوم با مشکل راه می روم سابقه سنگ کلیه دارم. چند روزی است به دکتر ارتوپد مراجعه کردم شک به درد های روماتیسم داشت و دارو و آزمایش برام نوشت الان دردم کمتر شده است به نظرتان به این زودی به مطبتان مراجعه کنم؟ . خودم کارمند بهداشتی درمانی هستم اگر سونو لازم است قبل مراجعه انجام دهم لطف کنید نسخه کنید تا انجام بدهم تا کمتر معطل شوم.

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) و ناباروري در زرین شهر