۲۴
۷۸
خانــم

زنان زایمان؟

سلام خسته نباشید ببخید من 20روزه که عقب انداختم و دیشب از کمر درد شدید آمپول دگزا استفاده کردم یه ساعت بعدش پروید شدم و خوابم برد ولی صبح که از خواب بیدار شدم دیدم خون ریزیم قطع شده آیا دگزا موجب قطعش شده یا احتمال بارداری هستش یا عفونت

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم، چرا امپول دگزا زدين؟ واسه کمر درد؟؟؟ حتما اول ازمايش BHCG (تست بارداري) انجام بدين وقتي رفتيد ازمايشگاه بگيد با تيتر انجام بدن بعد بر اساس جواب ازمايش اقدامات بعدي انجام ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران