۸
۲۲
خانــم

سنگ کلیه ۹میلی متری درکلیه میانی راست؟

دختری 8ساله که یه سنگ به قطر9میلی درکلیه راست میانی داره اسفند مراجعه کردیم یه محلول دادن ..یکماه استفاده ولی هنوز تغییری نکرده بعد سنو الان دوماه گذشته ولی هنوز سنگ‌9میلی هستش..میخواستم بدونم باید چکار کنیم

1 پـاسـخ

  • سلام
    احتمال خروج خود به خودي سنگ بيش از 5-6 ميلي متري کم است.در عين حال محلول را يک ماه ديگر استفاده کنيد مايعات زياد مصرف کرده و نمک غذا را کم کنيد.سونوي دوباره انجام دهيد.در صورت عدم بهبودي املاح ادراري را آزمايش کرده و به پزشک مراجعه فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در نطنز