زانو درد؟

سلام و عرض ادب
خسته نباشید
آقای دکتر من خرداد ماه با یه ماشین اتومات رفتم مشهد
وقتی برگشتم زانوی چپم یدفه گرفت و الان 4 ماهه درگیرم.
من در حالت ایستاده خم و راست میتونم بکنم
ولی وقتی دراز بکشم خم کنم دیگه نمیتونم صاف کنم
میخوام سوار ماشین بشم با دست پامو میزارم داخل و روی کلاچ تنظیم میکنم.
اگر کسی با دست پامو خم و راست کنه هیچ دردی حس نمیکنم
کارمند هستم و وقتی روی صندلی میشینم توی یه زاویه خاص توان بلند کردن پامو که ندارم هیچ درد هم دارم.
حس میکنم کنار زانو سمت راستش استخوانی هست که اون درد داره و مشکلی داره. البته یه عکس میزارم وقتی زانومو این قسمتشو میگیرم از دو طرف زانو درد دارم.
من دکتر رفتم ام ار ای دادن و گفتن نرمی غضروف شدید دارم. و باید پله استفاده نکنم. چهارزانو دو‌رانو نشینم استخر برم فیزیو تراپی برم . توالت فرنگی و....
روزی چندین بار پامو در حالت صاف پنجرو به سمت خودم خم کنم. همین ورزشو یه روزایی راحت انجام میدم یه روزایی با درد شدید و حس میکنم زانو خشک شده .. همش حس میکنم سمت راست زانوم یه مشکلی داره.
همه اینارو انجام دادم بعلاوه خوردن انواع قرص های غضروف ساز ولی نتیجه نگرفتم
شبها که میخوابم تا صبح درد میکشم
اگر پامو خم کنم با پای راستم زانوی چپمو صاف میکنم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار کنم
با تشکر‌...

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي تعويض مفصل زانو ولگن PRP و درمان دردهاي مزمن ستون فقرات کمري ‌و گردني - عملهاي فوق تخصصي لگن و زانو و اندام ها در بیرجند