۹
۳۶
خانــم

دورموردلجبازی وبی نظنی ومشکلات دیگر؟

سلام خانم دکتر الان یک ماه نیم میشه که دخترم اوردپیشت که داروهاشودزمصرفش رو تغییر دادید
مشکشم که گفتن هر حرفی رو میزنه میخواد خوب باشه یا بد که گفتید وسواس فکری گرفته گفتید کپسول آتوماکستین دز 18 بخوره وفرص آسنترا1/2
عصرها بخوره و ریسپریدون 1/4ظهرویه عد کامل شب بخوره الان اون وسواس فکریش کمتر شده ولی اون حرکت که گفتم پاهاش رو روی هم فشار میده دفعاتش بیشتر شده میشه راهنمایی کنید
بعد لجبازی میکنه میخواد حرف حرف خودش باشه وخیلی رو رفتارش اصرار داره حقیقت کم اوردم

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (روانشناس) کودکان و نوجوانان در تهران