۴۸
خانــم

جراحی کیست گانگلیون در پشت مچ دست؟

با سلام و احترام خدمت شما جناب دکتر...

خانمی 24 ساله هستم...که در پشت مچ هر دو دستانم کیست گانگلیون دارم که با تزریق کورتون از بین‌نرفت...
شش روزی میشه که یکیشون رو جراحی کردم و واقعا خسته شدم به نظر شما با گذشت شش روز میشه بخیه ها رو کشید...دکترم این اجازه رو نمیدن و میگن حداقل دو هفته باید بگذره چون از داخل هم بخیه خورده..‌.
به نظر شما با گذشت شش روز میشه این کار را کرد؟

و 40 عدد قرص سفالکسین 500
40 عدد سلکوکسیب 200
نوافن و آمپول کتورولاک تجویز کردند...
من فقط نوافن و آمپول کتورولاک رو مصرف و تزریق کردم...
که با تزریق آمپول حالم خوب نیست یه جورایی احساس گیجی دارم آیا به خاطر تزریق آمپول هست؟
چون سریعا بعد از تزریق این طور شدم.
از آنجایی که با مصرف هر نوع‌قرصی‌به شدت حالت تهوع میگیرم مشکلی نداره‌که قرص ها رو مصرف نکنم یا این که آمپولی هست که جایگزین‌بشه؟؟

و علائم عفونت چی هست...چند روزه که اطراف محل جراحی زرد رنگ شده.
عکس مچ دستم را براتون ارسال میکنم لطفاً راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران