۴۵
۷۱
خانــم

درد و صدای تق تق در مچ پاها ؟

سلام جناب آقای دکتر . خانمی هستم 45 ساله .‌حدود 5 سال است که موقع راه رفتن دچار تق تق در مچ پاهایم شده ام . ولی دوسالی می باشد که به جز صدا مبتلا به دردهای شدید هم در مچ پاها شده ام . البته دچار دیسک و درد کمر نیز می باشم . در ضمن ساعتهای طولانی بی تحرک هستم . به دلیل اینکه کارمند می باشم . لطفا ارائه طریق فرمایید .‌

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت به خير صداي مفاصل به تنهايي عموما نگران کننده نيست اما با توجه به وجود دردهاي مچ پا نياز به معاينه و تصويربرداري لازم دارد. کم تحرکي و شعرهاي به اصطلاح پشت ميز عامل بزرگي براي مشکلات مفاصل و ستون فقرات است و ورزشهاي مناسب و فعاليت فيزيکي توصيه ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران