کنترل استرس وترس؟

سلام خسته نباشید روزتون بخیر
اقای دکتر من دختر ده ساله دارم ک خیلی استرس داره و ترسی تو وجودش داره ترس و استرسش در حدی ک سوار ماشین میشه اول سوال میکنه ک ماشین بنزین داره یموقع تو جاده نمونیم یا گاهی با بالا رفتن سرعت ماشین بزور چشاش میبنده ک خوابش ببره تا مقصد الان موقع امتحانت استرسش واس امتحان زیادک مبادا نتونه جواب سوالات بده
ازتون درخواست راهنمایی دارم

1 پـاسـخ

  • سلام. وقت بخير اصولا اضطراب بچه ها تحت تاثير اضطراب والدين هم هست. ابتدا نياز هست آرامش خودتونو حفظ کنيد .با اين حال به نظر ميرسه اضطراب دختر خانم شما نياز به درمان داشته باشه. چرا که در صورت درمان نشدن ممکنه به موقعيت هاي بيشتري تعميم پيدا کنه و در ساير مکانها، زمانها و موقعيت ها نشانه هاي اضطرابو در ايشان ببينيد. بهتره فعلا يک جلسه ارزيابي بشه تا پس از تشخيص دقيق مشکلش اقدامات پيشگيرانه و درماني انجام بشه. با آرزوي موفقيت

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي و روان درمانگر در تهران