تخمدان پلی کیست؟

سلام خانم دکتر من مشکل سندرم تخمدان پلی کیست دارم که باقرص سیپروکامپاند رفع شد ولی بازم پریود هام عقب میفته الان بهم متفورمین وقرصmoottsتجویز کردن سوالم اینه یه بار متفورمین مصرف کردم خونریزیم شدید بودوقطع نمیشد الان می ترسم استفاده کنم بازم این اتفاق بیفته چکارکنم؟

1 پـاسـخ

  • ببينيد تخمدان پلي کيستيک با دارو خوب نميشه تعداد کيست حاکم ميشه اثر کيست حاکم ميشه ولي کيسه ها از بين مي برند شما بايد وزنتون رو کم بکنيد سبزي و ميوه زياد مصرف کنيد از متفورمين نيز ميتوانيد استفاده کنيد متفورمين باعث تشديد خونريزي نمي شود در صورت تشديد خونريزي مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران