۶۵
۸۵
آقــا

اختلال حرکتی در فک و دهان ملچو ملوچ کردن به خاطر عوارض مصرف قرص هالوپریدول ؟

بعد از سه سال مراجعه به دکترهای مختلف در بروجرد و شهرهای مختلف از جمله بیمارستان میمنت تهران اراک همدان و مصرف داروهای مختلف مثل پرفنازین سیتالوپرام گابا بنتین میرتارابین اورپ و پیموزاید کلونازپام فلوکسامین و کلوزاپین وداروهای دیگر در دوره های مختلف در این سه سال
و بینتیجه از درمان
نوار مغزی .ام ار ای .آزمایشات کامل .اکو سونو .همه و همه کاملا سالم است
تشخیص آخر دکتر صناعی در بروجرد عوارض مصرف هالوپریدول بود
خواستن خدمت شما برسیم برای تزریق در نواحی از صورت که بتواند کمک به بیمار کند تا از این وضعیت عذاب آور نجات یابد
آیا امکان تزریق و رفع اختلال حرکتی برای اقای محمدی هست ؟؟
در حد مرگ اذییت هستن وهیچ کاری از دست کسی برنمی آید تو را به خدا مرا راهنمایی کنید
اگر شما میتوانید باتزریق به این بیمار کمک کنید ممنون میشوم

بازدید : 4 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران