۵۵
۸۰
آقــا

مشکلات روحی و روانی همسرم؟

سلام من شوهرم نمیتونه اتفاقات منفی و بد گذشته رو فراموش کنه و بعداز گذشت 20 سال هنوز خاطرات تلخ رو مرور میکنه و دعوا راه میندازه ،فوق العاده منفی نگر هستند و اصلا قناعت ندارند و شکر گذار داشته هاشون نیستن همیشه بقیه رو مقصر تمام اشتباهاتشون میدونند وهمیشه روی نداشته هاشون زوم میکنند، پای بیقرار دارند و افسردگی مزمن و ..‌‌‌‌‌....
ممنون میشم بدونم با مراجعه به روانپزشک این مشکلات قابل رفع هستند یا خیر ؟!!

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص علوم اعصاب در تهران