۳۳
۹۶
خانــم

با سلام و خسته نباشیدخدمت شما.۳۳ ساله در حال حاضر یه دختر ۵ ساله دارم قبل از دخترم تجربه سقط مکرر و سه تا سقط در ۵ ماهگی و هفت ماهگی و سه ماهگی داشتم فشار خون بالا و دیابت دارم کنترل نیست و سقط هفت ماهم به خاطر پره اکلامپسی بوده الان به اصرار همسرم میخوام بار دار بشم و پسر هم میخواد از نظر شما و به امید خدا چقد امکان موفقیت دارم و توصیه شما چیه؟ ممنون میشم ازتون جواب بدید خیلی از لحاظ روحی تحت فشارم؟

سلام 33 ساله با سابقه سقط قبلی و در حال حاضر یک فرزند با فشار خون و دیابت میتونم بارداری موفق داشته باشم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران