۴۶
۸۶
خانــم

احتباس ادرار.به طورطبیعی نمیتوانم ادرارکنم؟

سلام.من هفتم مهرعمل تنگی نخاع وپارگی دیسک انجام دادم.ازاونموقع نمیتونم ادرارکنم . 3روزقبل ازعمل هم ادرارم کمی سخت شده بود ویکی دوبارگیرکردبعددرست شدآروم آروم ادرارمیکردم وپای راستم هم سرشده بود.تادوهفته سوند داشتم بعدازبرداشتن حدود200قطره ای تخلیه داشتم ودیگه نتونستم.درحال حاضرازکاتتراستفاده می کنم.زمانی که ادراردارم انقدردرد وسوزش میگیرم که صورتم خیس عرق میشه اماخودم نمیتونم تخلیه کنم.امشب دردوسوزشم خییلی زیادشده که هرساعت مجبورشدم کاتتراستفاده کنم.لطفاکمکم کنید.چطوربایدمشکلم روحل کنم؟؟

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژي و اندويورولوژي) در تهران