۲۷
۴۲
خانــم

تنگی نفس ؟

سلام روزتون بخیر دختر 27 ساله هستم که فروردین دچار تنگی نفس شدید .کاهش وزن .افت فشار خون.فشارم از 6 بالاتر نمیومد .حالت تهوع .افزایش ًضربان قلب و سفید شدن ناگهانی جلوی موهام شدم .عکس از ریه نوار قلب و اکو قلب انجام دادم و مشکلی نداشتم .آزمایش خون دادم ذخیره آهنم روی 6 بود و mcv 78 ,mch 26,rdw.cv 15.6 بود .
آزمایش اسپیرومتری انجام دادم دکتر گفت آلرژی ریوی داره و گفت ریه هات التهاب داره .من الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم با وجود اینکه دارو هم استفاده میکنم یه وقتایی تنگی نفسم برمیگرده .جوری که احساس میکنم اونلحظه میخوام بمیرم

1 پـاسـخ

بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و اختلالات خواب در تهران