۷۰
۵۲
آقــا

مشکل پروستات؟

سلام پدرم 70 سال سن دارای دوتا سنگ مثانه که خدارو شکر تحت نظر دکتر بویا هر دوتا سنگ دفع شدن و کلیه هاش هم کراتین بالا و پتاسیم بالا که دکترهای ایرانشهر خواستن دیالیز کنن خدا خبر بده دکتر بویا با دارو هر دوتا کلیه راه انداخت الان مشکل پروستات داره تکرر ادار داره ودرد زیر ناف هم ورم داره دکتر بویا فقط شمارو معرفی کردن که شما میتونید با دارو یا روش دیگه درمان کنند بیمار مشکل قلب هم داره ده سال پیش عمل باز شده یک هفته پیش هم زاهدان قلبش آنژیو کردن به گفته دکتر بیهوشی براش ضرر داره تورو خدا یه کاری بکنید آقای دکتر

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران