۳۹
۶۳
خانــم

عصب کشی و ایمپلنت ؟

با سلام خدمت اقای دکتر .من کسی هستم که از دندانپزشک ترس دارم .قبلا رفتم ولی هر بار که میرم استرس شدید دارم .چون یه بار تجربه بدی داشتم .الان هم ایمپلنت دندون دارم هم عصب کشی .هم کشیدن ریشه .میشه منو راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام اکثر افرادي که به دندانپزشکي مراجعه مي کنند به شکل خودآگاه يا ناخودآگاه دچار استرس و نگراني هستند. بهترين راه حل انجام درمانها در محيطي مناسب و توسط همکار دندانپزشکي که تجربه کافي در زمينه کنترل استرس و همچنان درمان مد نظر داشته باشد. نتيجه کار بسيار قابل توجه است.. کسي که به علت استرس حتي قادر به نشستن بر روي يونيت دندانپزشکي نبود بعد از چند جلسه با آرامش و استرس کمتري مراجعه مي کند و مانند گذشته دچار ترس نيست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 190 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مواد دنداني در تهران