۲۷
۷۹
آقــا

احساس فشار بر گلو و دردو سنگینی قفسه سینه؟

سلام و عرض ادب
بنده حدود یک ماه پیش چند روز پشت سر هم درگیری عصبی داشتم و خیلی داد و فریاد میکردم خیلی شدید و قوی داد زدم بعد از سه چهار روز یواش یواش یه علائمی ظاهر شد مثل احساس خفگی در گلو و درد و فشار در قفسه‌ی سینه که با تغییر پوزیشن از حالت نشسته به درازکش وضعیتم بدتر میشه و قفسه‌ی سینه‌م سنگین میشه‌و دردش بیشتر میشه احساس خفگی بهم دست میده ولی تنگی نفس یا همون تعداد بالای نفس کشیدنو ندارم فقط حس بدیه واقعا کلافه شدم چون این بیماریه کرونام اومده میگم یه وقت نگرفته باشم و خبر نداشته باشم ولی موقع خواب تا صبح که بلند میشم مشکلی ندارم ممنون میشم جواب بدین

1 پـاسـخ

  • سلام و تبريک نوروز پيروز
    به نظر من مشکل خاصي نداريد، کرونا نداريد. نگران نباشيد مشکلات شما ناشي از استرس و اظطراب است. اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مصرف دارو هم لازم نيست. هر سوالي بود در خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (7)(1)
بازدید : 906 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران