۲۱
خانــم

درخواست پاسخ صادقانه؟

سلام ، من 21سالمه ، 11 بار تاحالا روان شناس عوض کردم و متاسفانه روان شناسا یا کاسب شدن یا فقط گوش میدن و هیچی نمیگن در حالی که روانشناس باید درمان کنه با گفت و گو و راهنمایی کنه و از طریق آموزش و شناسایی ریشه مشکل کم کم حل بشه مشکلات روانی ولی به طور مثال چند تا بهم آخر گفتن خودت باید تشخیص بدی چ درسته خوب اگه اینطوره این همه راه و انرژی و هزینه و وقت چرا آدم باید صرف کنه و روان شناس بره . ولی از طرفی روان پزشکم واقعا راهنماییم میکنه ولی خیلی هزینه مشاوره بالا میشه اونطوری . و دائم دنبال روان شناس با وجدانم که دنبال درمان مریضش باشه نه کاسبی ازش . من اختلال پارانوئید خاصی دارم شکاک نیستم ولی . ترس اجتماعی دارم و دائم استرس و اضطراب دارم ، افسردگی حاد هم دارم. حالا سوالم اینکه شما میتونین منو درمان کنین ؟ اگر هم نه مطب دیگه ای میتونین معرفی کنین که مطمئن باشین بتونن و اگه طرف قرارداد بیمه بانک سپه باشن که چ بهتر ممنون میشم پاسخ بدین

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت بخير خدمت شما. يعني همه 11 تا روان شناسي که شما مراجعه کرديد نتوانستند به شما کمک کنند؟ اين موضوعي است که بايد بررسي شود. اما روان درماني امري پيچيده و زمان‌بر است. من نمي توانم به شما در اين مورد قول درمان بدهم . چرا که اين قول اساسا غير حرفه اي و غير علمي است.براي گرفتن خدمات بيمه اي تا آنجا که اطلاع دارم مي توانيد به درمانگاه‌هاي بنياد شهيد يا بهزيستي و شهرداري مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران